29,95

De FRFC1908 Zwembroek – Banana. Het is weer zwem-/korte- broeken tijd. Door omstandigheden hebben jullie al even zonder moeten doen. Maar daarom komen wij nu niet met één, maar twee nieuwe zwembroeken. De één is een ode aan de spandoekenmakers en dit is een dikke middelvinger naar de Voetbal MAFIA.

Op dit moment kijk je naar de FRFC1908 Zwembroek – Banana. Honderden MAFIA bananen. En nog twee bananen klassiekertjes, spot jij ze? De print kennen jullie al van het onlangs gepresenteerde vissershoedje. Maar naast je opblaasbanaan in het zwembad mogen ze niet op een zwembroek ontbreken. Dus ga jij deze zomer helemaal Anti-Voetbal MAFIA? Dan zien wij de foto’s graag tegemoet.

De zwembroek is voorzien van ritsen in de zakken én heeft geen binnenbroek, want binnenbroeken zijn kut. Kortom: Niet alleen te gebruiken als zwembroek, maar ook als korte broek.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De FRFC1908 Zwembroek – Banana. Het is weer zwem-/korte- broeken tijd. Door omstandigheden hebben jullie al even zonder moeten doen. Maar daarom komen wij nu niet met één, maar twee nieuwe zwembroeken. De één is een ode aan de spandoekenmakers en dit is een dikke middelvinger naar “zij-die-niet-genoemd-mogen-worden”

Op dit moment kijk je naar de FRFC1908 Zwembroek – Banana. Honderden bananen. En nog twee bananen klassiekertjes, spot jij ze? De print kennen jullie al van het onlangs gepresenteerde vissershoedje. Maar naast je opblaasbanaan in het zwembad mogen ze niet op een zwembroek ontbreken. Dus ga jij deze zomer helemaal in “zij-die-? Dan zien wij de foto’s graag tegemoet.

De zwembroek is voorzien van ritsen in de zakken én heeft geen binnenbroek, want binnenbroeken zijn kut. Kortom: Niet alleen te gebruiken als zwembroek, maar ook als korte broek.

Benieuwd naar de andere zwembroek om je collectie compleet te maken? Klik dan hier!

De specificaties voor de zwembroek – Banana:

  • Sublimatieprint rondom
  • Zwart koord
  • Kruislogo label op de pijp
  • Ritsen in de zakken
  • GEEN binnenbroekje

De maattabel voor de FRFC1908 zwembroek:

S M L XL 2XL 3XL

X

min-max

34-46 36-48 38-50 40-52 42-54 44-56
Y 43 44 46 47 48 49
Z 17 17 18 18 19 19
S 28 30 32 33 34 35

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.