49,95

Hierbij presenteren wij de verbeterde versie van ons FRFC1908 Thuisshirt “Feijenoord”! Na de eerste verkoop in 2022, zijn wij door jullie achter een aantal verbeterpunten gekomen. En daar zijn wij jullie dankbaar voor en hopen ook dat jullie altijd van je laten horen voor verbeterpunten. Zo hebben wij de stof aangepast van het shirt, deze zal minder pluizen.  En als laatste zit er een speciale badge bij dit shirt op de mouw. Ter ere van het 115-jarige bestaan van onze prachtige club.

LET OP: DIT SHIRT BEVAT GEEN HOOFDSPONSOR

Voeg hier toe welke naam je achterop wil hebben. Vergeet je rugnummer niet! (Indien je hem wel vergeet, kan je een rugnummer op je shirt dus vergeten 😋)

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Hierbij presenteren wij de verbeterde versie van ons FRFC1908 Thuisshirt “Feijenoord”! Na de eerste verkoop in 2022, zijn wij door jullie achter een aantal verbeterpunten gekomen. En daar zijn wij jullie dankbaar voor en hopen ook dat jullie altijd van je laten horen voor verbeterpunten. Zo hebben wij de stof aangepast van het shirt, deze zal minder pluizen. Daarnaast hebben wij gelukkig weer beroep kunnen doen op onze topatleten uit de Kelderklasse, want zeg nou zelf wij zien er niet allemaal uit als de Bijlow’s en Geertruida’s van deze wereld.

Maar dan over het shirt. Wij gaan niet zomaar het heilige rood en witte shirt rippen. Maar wij vinden wel dat er ten alle tijden in ons thuisshirt een rood-wit element moet zitten. Dit shirt kan echter ook prima dienen als uitshirt, maargoed, wij nemen graag wat vrijheid zoals je weet 😉 . Onze ‘thuisshirts, dan ook meer als een eerbetoon aan het rood/wit! Daarnaast moest het shirt niet de hoofdprijs kosten en willen wij eigenlijk kijken om elk jaar een van de twee shirts te wijzigen. Een shirt gaat dus twee seizoenen mee! Wat ons betreft moeten voetbalshirts geen geldklopperij worden. De shirts zijn vanzelfsprekend van een dusdanige kwaliteit dat ze lang genoeg mee gaan.

Dus dit gaat dus je allereerste FRFC1908 Thuisshirt “Feijenoord” worden. Vol met verwijzingen naar Feijenoord uit Rotterdam. Het shirt bestaat uit de karakteristieke half/half vlakverdeling zoals je Feyenoord al meer dan 100 jaar kent. Twee vlakken bij elkaar in combinatie met het rood/wit zorgen ervoor dat je het shirt in één klap herkent; Dat is Feijenoord uit Rotterdam.

Op de borst gebruiken wij twee logo’s. Om de eenheid tussen de stad en de club te waarborgen. De ene is het FRFC1908-kruislogo en de ander het Schild van Rotterdam. Je heb hier gekozen voor de versie zonder hoofdsponsor. Tot slot laten we het hier niet bij, want met dit shirt gaan we all-in. Daarnaast zit er ter ere van het 115-jarig bestaan van de club een speciaal ontworpen logo op de mouw. Ook zullen wij bij dit sportshirt en alle andere sportshirts die we ooit gaan maken een easter-egg verstoppen. We verklappen niet wat het is, maar met de oneliner: “home is where the heart is” kom je een heel eind!

Specificaties van dit 2022, FRFC1908 Thuisshirt “Feijenoord” (zonder sponsor):

  • Fitted design
  • 100% polyester
  • Geen hoofdsponsor op het shirt
  • sublimatie bedrukking, kleur op wit
  • Twee geborduurde jacquard badges op de voorkant, FRFC1908 & Rotterdam
  • Eerbetoon 1908 in de nek
  • Speciale jubileum badge op de mouw
  • FRFC “Official Licensed Product” Label
  • Easter-egg ‘Home is where the heart is’

De maattabel van dit 2022, FRFC1908 Thuisshirt 2.0 “Feijenoord”:

S M L XL 2XL 3XL 4XL
X 70 71 74 76 78 81 82
Y 52 54 56 58 61 64 67
Z 29 30 31 32 33 34 34

Onze sportshirts vallen sport-fitted, vergelijkbaar met de shirts van Castore (tot maat XL). Hou je van een beetje meer ruimte? Dan raden we je een maatje groter aan! Ben je al een maatje groter? Hou dan rekening met nog een maatje groter als je ruimte wil!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.