Feyenoord Snapback - FRFC - Fanatic Support
Feyenoord Snapback - FRFC - Fanatic SupportFeyenoord Snapback - FRFC - Fanatic SupportFRFC Feyenoord Rotterdam SnapbackFeyenoord Snapback - FRFC - Fanatic SupportFeyenoord Snapback Hat

FRFC Snapback

(1 klantbeoordeling)

 29,95

Een ruwe cap. Op de voorkant de tekst “FRFC Fanatic Support Rotterdam”. De snapback is van belachelijk goede kwaliteit en heeft natuurlijk de bekende snapback kliksluiting. Aan de binnenkant van de klep natuurlijk een prachtige foto-print verwerkt, elke nieuwe productie die we maken krijgt een nieuwe foto aan de binnenzijde.

Uitverkocht

Meld je aan voor de wachtlijst om een mailtje te krijgen als dit product weer terug op voorraad is

Een van de meest gestelde vragen: Wanneer krijgen jullie een snapback? Snapback dit! Naast de prachtige zwarte FR12 Feyenoord snapback die we samen met FR12.nl hebben ontwikkelt is ook deze unieke FRFC snapback van de band gekomen! Een ruwe cap met aan de binnenkant van de klep een prachtige foto-print verwerkt. Op de foto aan de binnenzijde hebben we een wisselend iconisch beeld dat het fanatisme van Het Legioen symboliseert. Dit komt ook terug op de voorkant van de snapback met de tekst: “FRFC Fanatic Support Rotterdam”. De snapback is van belachelijk goede kwaliteit en heeft natuurlijk de bekende snapback kliksluiting die je verwacht.

Over deze Feyenoord Snapback

  • 100% hoogwaardig zwart katoen
  • Wit FRFC borduursel op de voorkant
  • Prachtige foto van het Megadoek aan de binnenzijde
  • Voorzien van snapback kliksluiting
  • Voorzien van FRFC label aan de binnenkant

1 beoordeling voor FRFC Snapback

  1. Rutger Hartog (geverifieerde eigenaar)

    Super pet !

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *