Vanaf  199,95

De stoere Cor-Tenstalen Feyenoord Vuurkorf met ouderwets Sportclub logo. Cor-Tenstaal roest eenmalig. Er ontstaat een beschermlaagje te vergelijken met verf, dat de  kern van het materiaal beschermt. Hierdoor is  de vuurkorf zeer duurzaam en onderhoudsvrij.

Let op: levertijd van vuurkorven zijn variabel. Het is een handgemaakt product, hou één á twee weken aan. Het kan soms wat sneller, soms wat langzamer.

LET OP: Tussen 12 december 2022 en 15 januari 2023 is dit product tijdelijk niet leverbaar in verband met wintersluiting van de productie.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Feijenoord zet ons in vuur en vlam!!!!! Letterlijk zelfs, want in samenwerking met AllemaalStaal bieden wij exclusief aan: De stoere Cor-Tenstalen Feyenoord Vuurkorf met ouderwets Sportclub logo. Cor-Tenstaal roest eenmalig. Er ontstaat een beschermlaagje te vergelijken met verf, dat de  kern van het materiaal beschermt. Hierdoor is  de vuurkorf zeer duurzaam en onderhoudsvrij. Speur door onze Instagram tijdlijn om gruwelijke foto’s en video’s te zien van deze vuurkorf in actie, je kan onze Instagram bekijken door hier te klikkerdeklikken.

Gratis tip van FRFC: Wilt u de vuurkorf niet laten roesten dan kunt u hem behandelen met verf, neem bijvoorbeeld Rust-oleum 750C BBQ zwart. Dat is een speciale spuitbus met waardoor de vuurkorf voor zéér lange tijd zwart zal zijn. Deze verf beschermt de vuurkorf ook tijdens gebruik. De verf is geschikt voor hoge temperaturen. Dan het slechte nieuws: Wij verkopen deze verf niet, maar is standaard verkrijgbaar bij de betere bouwmarkt, bijvoorbeeld de Gamma Rotterdam Charlois (gratis plug voor onze vrienden van Gamma Charlois).

Specificaties van deze Feyenoord Vuurkorf

  • Verkrijgbaar in twee verschillende varianten: 2,- en 3 mm Cor-Tenstaal
  • Gewicht: 15 kilo
  • De vuurkorf is in de lengte en breedte 45cm. De vuurkorf is 66cm hoog.

LET OP: Vanwege het hoge gewicht van de vuurkorf hanteren wij onze prijs INCLUSIEF 25 euro verzendkosten! Je betaalt voor de vuurkorf dus geen extra verzendkosten bij het afrekenen en hij staat daardoor helemaal los van de rest van je bestelling. Ben je fan van het oude sportclub logo? Bekijk dan onze hele collectie door hier te klikken!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.