4,95

Sinds enige tijd tapen wij al onze pakketten af met eigen tape. Steeds vaker krijgen we de vraag of die rollen ook niet te koop zijn, dus dachten we: Waarom niet? Wie wil er nu niet een hele lantaarnpaal in zijn voortuin tapen met deze taperol?! De rollen zijn PVC tape, zwart gedrukt op een witte ondergrond. Het wit schijnt ietsjes door en komt dus het best tot zijn recht op een lichte ondergrond! De lengte van de rol is +/- 50 meter.

Lekker plakken!!

Uitverkocht

Meld je aan voor de wachtlijst om een mailtje te krijgen als dit product weer terug op voorraad is

Beschrijving

Sinds enige tijd tapen wij al onze pakketten af met onze eigen Feyenoord Taperol. Steeds vaker krijgen we de vraag of die rollen ook niet te koop zijn, dus dachten we: Waarom niet? Wie wil er nu niet een hele lantaarnpaal in zijn voortuin tapen met ons logo? De rollen zijn PVC tape, zwart gedrukt op een witte ondergrond. Het wit schijnt ietsjes door en komt dus het best tot zijn recht op een lichte ondergrond! De lengte van de rol is +/- 50 meter.

Het is een van de meest populaire producten uit de shop, waarom? Waarom niet! Met deze Feyenoord taperol heb je een mega-sticker in handen hebt. Rol hem uit over een hekwerk van 50 meter. Wikkel er iets mee in. De auto van die vervelende 020-fan uit de straat. Een politie-voertuig. Span hem tussen twee lantaarnpalen om een lang lint te krijgen. Op schiphol de loopband van voor tot achter plakken? De bumper van je auto. De lokale bushalte… De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker! Zodra je geplakt hebt: Stuur ‘m naar ons op zodat we hem kunnen plaatsen op ons instagram account!

Als je geluk hebt dan hebben we een paar soorten in de aanbieding dus kan je ook nog combineren. Lekker plakken!!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.