14,95

Aangezien het ernaar uit ziet dat we de komende maanden nog niet met z’n alle naar het voetbal mogen, zullen we ook vaak zat thuis de PMDS moeten houden. Ideaal om deze onderzetters dus te gebruiken zodat je geen kringen door het hele huis krijgt!

Op voorraad

Beschrijving

De Feyenoord onderzetter – UEFA MAFIA?! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de Feyenoord onderzetter – UEFA MAFIA. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. Wij kunnen nu een hele waslijst op gaan noemen, maar dat is zonde van onze energie. Wat een walgelijke boeven bende zit er bij de UEFA. Dus mocht je ooit er eentje aan je bar krijgen, gelijk een goede binnenkomer. Of je kan hem natuurlijk gewoon achter hem aan gooien richting de nood uitgang (grapje, natuurlijk 😉 )

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.