Feyenoord Jaarboek - Deel 6, Seizoen 2016 - 2017 - Feyenoord Landskampioen, we houden van die club!
HomeShopAccessoiresBoeken’16 / ’17: Feyenoord Landskampioen

’16 / ’17: Feyenoord Landskampioen

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klantbeoordelingen)

 19,08

LET OP: DIT JAARBOEK IS ECHT HELEMAAL UITVERKOCHT. ER KOMT HELAAS GEEN TWEEDE DRUK. ADVIES: MARKTPLAATS OF PIKKEN UIT DE LOKALE BIBLIOTHEEK 😉

 

Het is inmiddels een begrip onder Feijenoorders: het supportersjaarboek van Postbus 1908 dat je na afloop van een seizoen meeneemt op de wonderbaarlijke reis die het Legioen het voorbije Jaar Met Feyenoord weer heeft afgelegd. En ook kort na afloop van dit -hopelijk- historische seizoen met Feyenoord Landskampioen zal er weer een jaarboek verschijnen.

Uitverkocht

Categorieën: , Tag:

5 beoordelingen voor ’16 / ’17: Feyenoord Landskampioen

 1. Waardering 5 uit 5

  Edward

  Zoals Rotterdammers zijn, rauw echt.

 2. Waardering 5 uit 5

  Frank de Haas

  Super

 3. Waardering 5 uit 5

  Piet Bakker

  Zie er nu al naar uit

 4. Waardering 5 uit 5

  martin

  goed

 5. Waardering 5 uit 5

  Wesley

  Dit word weer helemaal top.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

LET OP: DIT JAARBOEK IS ECHT HELEMAAL UITVERKOCHT. ER KOMT HELAAS GEEN TWEEDE DRUK. ADVIES: MARKTPLAATS OF PIKKEN UIT DE LOKALE BIBLIOTHEEK 😉

 

Het is inmiddels een begrip onder Feijenoorders: het supportersjaarboek van Postbus 1908 dat je na afloop van een seizoen meeneemt op de wonderbaarlijke reis die het Legioen het voorbije Jaar Met Feyenoord weer heeft afgelegd. En ook kort na afloop van dit -hopelijk- historische seizoen met Feyenoord Landskampioen zal er weer een jaarboek verschijnen. Voor Feijenoorders, Door Feijenoorders. Doch willen we gelijk de kanttekening willen plaatsen: Ons boek komt er hoe dan ook. Bij een glorieus einde of een desastreus einde!

Verwacht geen gortdroge verslagen van zaaddodende wedstrijden, maar heerlijke verhalen over wat al die Feijenoorders dit seizoen weer meemaakten tijdens, maar vooral rondom wedstrijden van hun club. Feijenoorder ben je namelijk niet alleen negentig minuten op zondag, maar 24/7. Van trippies naar alle uithoeken van Europa, bloed-zweet-en-tranen bij weer een schitterende sfeeractie die op het nippertje gereed is en dorstige Pre Match Drinking Sessions. Heerlijke verhalen, recht uit het hart. Rauw en omlijst met honderden foto’s, waarvan velen niet eerder gepubliceerd.

En juist hiermee onderscheiden de jaarboeken van Postbus 1908 zich van de andere boeken die zeker wanneer Feyenoord Landskampioen gaat worden zullen verschijnen. Recht uit het hart, in plaats van gedreven door snel geld verdienen aan eventuele successen van Feyenoord.

Kortom, verzeker jezelf vandaag nog van de zesde uitgave in een prachtige serie. Het boek -honderden pagina’s, prachtig opgemaakt in full-colour- zal namelijk in beperkte oplage verschijnen en vandaag begint de voorinschrijving. Voor slechts EUR 24,95 (incl. verzendkosten, tijdens de pre-order) ontvang je ‘m thuis zodra ie nog warm van de drukker komt. Voor supporters die liever gebruik maken van automatische afschrijving;

Specificaties van dit Feyenoord Jaarboek

 • Soft-cover jaarboek, met een prachtige uitklapbare kaft.
 • Meer dan 320 pagina’s full-colour gedrukt.
 • Een fantastische tijdbeeld van een bijzonder seizoen waarin Feyenoord knoepert lang bovenaan stond.
 • Vele tientallen niet eerder vertelde verhalen en interviews met stakeholders.
 • Honderden unieke niet eerder vertoonde foto’s van o.a. FR12, Cabras Feliz, Mandy Horstink en vele tientallen supporters!

Maak je serie compleet

Deel 1 “Feyenoord Till I Die” is helaas al een tijdje uitverkocht. Maar gelukkig zijn bijna alle voorgaande jaarboeken zijn nog altijd (zeer (!) beperkt) beschikbaar! Klikkerdeklik hierrrr en bestel ze direct mee en vul je boekenplank met nóg meer gerse Feyenoord jaarboeken vol unieke verhalen en foto’s: