19,08

Daar is ‘ie dan hoor! Het 10e FRFC1908 jaarboek! Helaas dit jaar eentje zonder legendarische verhalen over uitwedstrijden in alle uithoeken van Europa, zonder verhalen over de PMDS rondom de wedstrijd en zonder verhalen over een bomvolle Kuip die ontplofte bij een avondwedstrijd. Toch hebben we dit boek vol weten te krijgen met genoeg interessante en leuke foto’s en verhalen!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

Daar is ‘ie dan hoor! Het 10e FRFC1908 jaarboek! Helaas dit jaar eentje zonder legendarische verhalen over uitwedstrijden in alle uithoeken van Europa, zonder verhalen over de PMDS rondom de wedstrijd en zonder verhalen over een bomvolle Kuip die ontplofte bij een avondwedstrijd.

We hebben eigenlijk geen seconde getwijfeld of er dit jaar überhaupt een jaarboek zou komen. We hebben het namelijk ondanks de pandemie toch weer voor elkaar gekregen om een jaarboek te vullen met interessante verhalen.

Een groot deel van het jaarboek staat in het teken van de spandoekenactie. Een unieke actie die de hele wereld over is gegaan. Daarnaast hebben we leuke verhalen over bezoekjes aan Duitsland en België, hier en daar een relletje en een kijkje achter de schermen bij onze YouTube talkshow.

Kortom, een absolute must have om dit bijzondere seizoen nog een keer te herbeleven!

Specificaties van dit Feyenoord Jaarboek 2020 – 2021

  • Softback
  • 300 pagina’s full-colour
  • 400+ foto’s van o.a. Cabras Feliz, FR12 Patrick, FRS1908 Jim, Jeannette Melsen
  • Uitklapbare kaft voorzien van dikke platen
  • Corona-vrij verpakt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…