HomeShopAccessoiresSjaalsDe Zilvervloot – Sjaal

De Zilvervloot – Sjaal

 12,00

Deze Zilvervloot Sjaal is gebaseerd op wat volgens sommige de mooiste sfeeractie aller-tijden. Feyenoord – Sevilla in het seizoen 2014 – 2015 voor de Europa League schitterde een prachtig spandoek op de Noordzijde.

1 op voorraad

Categorieën: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Zilvervloot – Sjaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Deze Zilvervloot Sjaal is gebaseerd op wat volgens sommige de mooiste sfeeractie aller-tijden. Feyenoord – Sevilla in het seizoen 2014 – 2015 voor de Europa League schitterde een prachtig spandoek op de Noordzijde. Een zeeslag tussen Hollandse vlotters en Spaanse Galjoenen. Het onderwerp: Piet Hein en de overwinning op de Zilvervloot. De grootste actie van Piraterij ooit begaan door een Nederlander. Piraterij? Onder vlag van het vaderland mocht in die tijd geroofd worden: Boekaniers. Piet Hein zijn naam is klein, zijn daden benne groot.

Groots was ook de avond voor Feyenoord. Heer en Meester in de magische Kuip werd houder van de EuropaLeague bij de strot gegrepen en als een lappenpop over het veld gesmeten. Zichtbaar aangedaan door de spectaculaire entourage die alleen De Kuip te bieden heeft ging Sevilla roemloos ten onder: 2-0. Achteraf helemaal bizar, want het zou de enige Europese wedstrijd zijn die Sevilla verloor en won wederom de Europa League.

Andermaal werd bewezen dat de magie van de Kuip door geen enkel ander stadion geëvenaard kan worden. De Zilvervloot is daarom een extra zoete herinnering voor de Feyenoord-supporters die in de huidige tijd van anti-Kuip sentimenten alleen maar superzoete herinneringen aan het opbouwen zijn aan hun kerk!

Zilvervloot Sjaal specificaties

  • 100% Polyester
  • Sublimatie bedrukking
  • Aan twee kanten gelijk
  • Voorzien van groene of witte franjes