Vanaf  14,95

De Champions League groepsfase sjaal(s), speciaal voor de wedstrijden in groep E van het Champions League seizoen ’23/’24. Feyenoord heeft zich door het behalen van de landstitel ’22/’23 geplaatst voor de groepsfase van het miljoenenbal. Daar mogen onze jongens het opnemen tegen niet de minste tegenstanders. In Europees verband treden wij voor het eerst sinds de Europacup I finale in 1970 aan tegen Celtic FC (16/09 thuis en 13/12 uit).

Daarnaast komt er een oude bekende van afgelopen seizoen over de vloer. Het S.S. Lazio (25/10 thuis en 7/11 uit) van onze “vriend” Maurizio Sarri komt weer op bezoek, even kijken of we die weer over de zeik krijgen. Daarnaast krijgen we het opgewonden standje van een Diego Simeone in onze psychiatrische inrichting erbij. Feyenoord mag 4 oktober afreizen naar Madrid, om 28 november thuis in De Kuip er vol voor te gaan.

Je kan ook gewoon even bij onze andere sjaals kijken!

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De Champions League groepsfase sjaal(s), speciaal voor de wedstrijden in groep E van het Champions League seizoen ’23/’24. Feyenoord heeft zich door het behalen van de landstitel ’22/’23 geplaatst voor de groepsfase van het miljoenenbal. Daar mogen onze jongens het opnemen tegen niet de minste tegenstanders. In Europees verband treden wij voor het eerst sinds de Europacup I finale in 1970 aan tegen Celtic FC (16/09 thuis en 13/12 uit). Daarnaast komt er een oude bekende van afgelopen seizoen over de vloer. Het S.S. Lazio (25/10 thuis en 7/11 uit) van onze “vriend” Maurizio Sarri komt weer op bezoek, even kijken of we die weer over de zeik krijgen. Daarnaast krijgen we het opgewonden standje van een Diego Simeone in onze psychiatrische inrichting erbij. Feyenoord mag 4 oktober afreizen naar Madrid, om 28 november thuis in De Kuip er vol voor te gaan. Dit gaat weer een spectaculair Europees toernooitje worden. Eentje voor in de boeken. Dus wees er snel bij. Bestel deze sjaal(s) voor 4 september 10:00 uur. En wij gaan ons uiterste best doen om de sjaal(s) in de eerste speelweek geleverd te krijgen, dan mag Feyenoord het 19 september thuis opnemen in De Kuip tegen Celtic FC.

Je kan ook nog even bij onze andere sjaals kijken!

De Champions League groepsfase sjaal(s) specificaties:

  • 100% Acryl
  • Aan beide zijde geweven
  • Voorzien van witte franjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.