89,95

De canvassen van FRFC1908 zijn van hoogwaardige kwaliteit! De foto’s die wij gebruiken zijn allemaal met een digitale camera genomen op de hoogst mogelijke resolutie. Daarom is elk canvas dan ook haarscherp afgedrukt. Elk canvas wordt apart geproduceerd en apart blanco verzonden direct naar het opgegeven adres. De productietijd is +/- 4 tot 5 werkdagen.

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Feyenoord – Sevilla. Het was weer eens een onvergetelijke avond in die bizarre Kuip. Het stadion danste mee, schudde letterlijk op zijn grondvesten toen de stadionclub de gasten uit Spanje een pak slaag gaf. Opgezweept door een bijzonder fel Legioen. Bij de opkomst van de spelers ontrolde op de Noordzijde van het stadion een fantastische kunstwerk met de titel ‘De Zilvervloot’. Deze Zilvervloot Canvas geeft de gehele actie weer.

Een grafische weergave van de slag met de Spanjaarden (niet ontoevallig afkomstig uit Sevilla in die tijd) onder leiding van Rotterdammer Piet Heijn. De toon was gezet. En ook deze avond bleef het zilver op Rotterdam-Zuid. Extra bijzonder zou zijn dat dit duel het enige verloren Europese duel van Sevilla tussen 2013 en 2016 zou zijn waarin de ploeg twéé keer de Europa League won.

De canvassen van FRFC1908 zijn van hoogwaardige kwaliteit! De foto’s die wij gebruiken zijn allemaal met een digitale camera genomen op de hoogst mogelijke resolutie. Daarom is elk canvas dan ook haarscherp afgedrukt. Linksonderaan de lijst treft je een klein FRFC-logo aan als bewijs van echtheid. Elk canvas wordt apart geproduceerd en apart blanco verzonden direct naar het opgegeven adres. De productietijd is +/- 4 tot 5 werkdagen.

Specificatie van het Megadoek Dronefoto Canvas

  • Afmetingen: 120cm x 80cm
  • Full-colour per stuk gedrukt
  • Gelimiteerde oplage van 100 stuks
  • Voorzien van 2cm dik houten frame
  • Geleverd met ophangsysteem bevestigt aan het frame (je hebt dus alleen een spijker nodig in de muur)
  • Wordt per stuk gemaakt, levertijd daardoor iets langer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.