(2 klantbeoordelingen)

 89,95

De canvassen van FRFC1908 zijn van hoogwaardige kwaliteit! De foto’s die wij gebruiken zijn allemaal met een digitale camera genomen op de hoogst mogelijke resolutie. Daarom is elk canvas dan ook haarscherp afgedrukt. Elk canvas wordt apart geproduceerd en apart blanco verzonden direct naar het opgegeven adres. De productietijd is +/- 4 tot 5 werkdagen.

Beschrijving

Duizenden keren kregen we de vraag of we alsjeblieft van de Megadoek Dronefoto een canvas konden maken. Helaas zat het er toen niet in, maar nu kunnen we zeggen: HIER IS ‘TIE DAN!!! De foto is bekend geworden dankzij onze documentaire ‘het verhaal achter de tribunes‘ over de realisatie van het megadoek in het seizoen 2015 – 2016.

Het ontvouwen voor en na de glorieuze bekeroverwinning tegen Ajax heeft deze sfeeractie een onmetelijke status gegeven en dat past perfect bij de afmetingen van het doek. Bij een gebrek aan Europees voetbal kregen we ze dat seizoen ook niet mooier, maar man-o-man wat maakte die ene avond tegen de aartsrivaal alles goed.

De canvassen van FRFC1908 zijn van hoogwaardige kwaliteit! De foto’s die wij gebruiken zijn allemaal met een digitale camera genomen op de hoogst mogelijke resolutie. Daarom is elk canvas dan ook haarscherp afgedrukt. Linksonderaan de lijst treft je een klein FRFC-logo aan als bewijs van echtheid. Elk canvas wordt apart geproduceerd en apart blanco verzonden direct naar het opgegeven adres. De productietijd is +/- 4 tot 5 werkdagen.

Specificatie van het Megadoek Dronefoto Canvas

 • Afmetingen: 120cm x 80cm
 • Full-colour per stuk gedrukt
 • Gelimiteerde oplage van 100 stuks
 • Voorzien van 2cm dik houten frame
 • Geleverd met ophangsysteem bevestigt aan het frame (je hebt dus alleen een spijker nodig in de muur)
 • Wordt per stuk gemaakt, levertijd daardoor iets langer

2 beoordelingen voor Canvas – Megadoek Dronefoto (120 x 80)

 1. e.klozing (geverifieerde eigenaar)

  Echt mooi en groter dan ik had verwacht. Hangt boven de bank in de huiskamer, helemaal blij mee!

 2. John (geverifieerde eigenaar)

  Schitterend doek, mooi en helder! En binnen een week binnen!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.