89,95

De canvassen van FRFC1908 zijn van hoogwaardige kwaliteit! De foto’s die wij gebruiken zijn allemaal met een digitale camera genomen op de hoogst mogelijke resolutie. Daarom is elk canvas dan ook haarscherp afgedrukt. Elk canvas wordt apart geproduceerd en apart blanco verzonden direct naar het opgegeven adres. De productietijd is +/- 4 tot 5 werkdagen.

Op voorraad

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Deze spectaculaire foto van de machtige Kuip ging eind 2016 volledig viral op socialmedia. Stadsfotograaf Peter Schmidt van de Gemeente Rotterdam was precies op het juiste moment op de juiste plaats om de Tempel aan de Maas in al zijn ochtendgloren op de foto te zetten. Wát een plaat. Uitermate geschikt voor aan de muur dus met toestemming van Peter presenteren wij exclusief dit prachtige exemplaar van De Kuip Canvas.

De canvassen van FRFC1908 zijn van hoogwaardige kwaliteit! De foto’s die wij gebruiken zijn allemaal met een digitale camera genomen op de hoogst mogelijke resolutie. Daarom is elk canvas dan ook haarscherp afgedrukt. Linksonderaan de lijst treft je een klein FRFC-logo aan als bewijs van echtheid. Elk canvas wordt apart geproduceerd en apart blanco verzonden direct naar het opgegeven adres. De productietijd is +/- 4 tot 5 werkdagen.

Specificatie van het De Kuip Canvas

  • Afmetingen: 120cm x 80cm
  • Full-colour per stuk gedrukt
  • Gelimiteerde oplage van 100 stuks
  • Voorzien van 2cm dik houten frame
  • Geleverd met ophangsysteem bevestigt aan het frame (je hebt dus alleen een spijker nodig in de muur)
  • Wordt per stuk gemaakt, levertijd daardoor iets langer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…