Aanbieding!
HomeShopAccessoiresSjaalsBraveheart – Sjaal

Braveheart – Sjaal

 12,00  3,95

Deze Feyenoord Braveheart Sjaal is gebaseerd op de rivaliteit tussen Feyenoord – Ajax in het seizoen 2006 – 2007. Dit seizoen werd voor de zoveelste keer voorzien van een prachtige sfeeractie. Op een metersgroot doek werd een tafereel van Braveheart onthult waarbij de I Barbari van Feyenoord de Godenzonen van ajax lieten rennen.

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Deze Feyenoord Braveheart Sjaal is gebaseerd op de rivaliteit tussen Feyenoord – Ajax in het seizoen 2006 – 2007. Dit seizoen werd voor de zoveelste keer voorzien van een prachtige sfeeractie. Op een metersgroot doek werd een tafereel van Braveheart onthult waarbij de I Barbari van Feyenoord de Godenzonen van ajax lieten rennen. Wat veel mensen niet weten is dat het doek dat die dag getoond werd wel 10 keer gewijzigd werd. Daar doen wij natuurlijk niet aan. Deze sjaal is dan ook het originele ontwerp van die dag, inclusief brandend clubhuis, inclusief knuppels en foute tatoeages. Dit is de klassieker zoals de klassieker bedoeld is!

Deze sjaal is een ‘zijde’-zomersjaaltje. Inmiddels is dat natuurlijk geen zijde meer maar 100% polyester. Voorzien van een prachtig heldere sublimatie-bedrukking en witte franjes!

Braveheart Sjaal specificaties

  • 100% Polyester
  • Sublimatie bedrukking
  • Aan twee kanten gelijk
  • Voorzien van groene of witte franjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braveheart – Sjaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *