2,50

Gooien maar!!! Niet letterlijk dan. Want: Aanstekers gooien mag natuurlijk helemaal niet. Maar inmiddels is onze (weg)-Werp aansteker met het MAFIA-design legendarisch geworden. Als journalisten boos worden (hoi Paul Verspeek!) Weet je dat je goed bezig bent.

Categorieën: ,

Beschrijving

Gooien maar!!! Niet letterlijk dan. Want: Aanstekers gooien mag natuurlijk helemaal niet. Maar inmiddels is onze (weg)-Werp aansteker met het MAFIA-design legendarisch geworden. Als journalisten boos worden (hoi Paul Verspeek!) Weet je dat je goed bezig bent. Guerrilla marketing, enzo. Uiteraard praten we het niet goed, maar we praten het wel gewoon een beetje goed. Bij een kolkende Kuip horen knikkende knieen, en die krijg je omdat altijd overal alles om je oren vliegt. Fun-fact: Feyenoord was de eerste club in Europa waar een mobiele telefoon werd gegooid naar een speler op het veld. Kan gewoon. Hoort ook. No shame.

Dus op veler-verzoek hebben we ze weer terug, en FRFC zou FRFC niet zijn als we een belachelijke kwaliteitsupdate hebben gedaan. Vanaf nu verkopen we full-colour gewrapte aanstekers, van BIC. Nooit meer gas te kort in je binnenzak. Handig in bepaalde situaties. De aansteker is natuurlijk met een ouderwets rolletje en een vuursteen, want klik-aanstekers zijn gewoon kut: .

We verkopen drie varianten aanstekers en ook nog eens in een set voor speciale prijs (2+1 gratis).

Specificaties van deze MAFIA aansteker

  • BIC Graphic Europe B.V. gelicenceerde aansteker
  • Full-colour gewrapped
  • Extra groot
  • Met vuursteen en rolletje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…