FRFC op Feyenoord Headliner

@ | Website Gerelateerd | 29-09-2008 | 09:32 | Link | 9 Reacties

Waarom? Gewoon omdat het moet! Én omdat een kansloze joodse Feyenoord website wel op headliner staat en wij dus niet. Uiteraard hebben we ons aangemeld maarja de boefjes van headliner laten niks van zich horen. Dus nu hopen we stiekem dat jullie allemaal even FRFC aan willen melden als tip, zodat headliner niet meer om ons heen kan en een pure Feyenoordsite rijker is! (wij danken je voor de moeite!)

Reacties

Kan hem niet bevestigen via de mail omdat de server offline is…
Zal later op de dag nog een keertje proberen! ;)

Uiteraard even een tip gegeven aan Headliner!

GEDAAN!!!

Hij doet het eindelijk!

Wij hadden ons ook al tijden geleden opgegeven bij Headliner, maar staan er nog steeds niet tussen maar we kregen wel een verklaring.

Andere sites die er wel op staan zitten erop sinds het begin van Headliner, dat hield in dat zij beginrecht hadden ofzo.
Echter was die nieuwe 020-fansite bereid om voor het ‘hot news pakket’ (bovenaan bij feyenoord headliner) te kiezen en betaalde daar iets van 300 euro per kwartaal voor ofzo.. :S

En als wij als fansite er bij wilden, moesten we of ook zon ‘hot pack’ nemen of een normaal pakket en dat was dan 200 ofzo :S!
Belachelijk! Joodse site!

Dat is gewoon onzin van headliner want er komen regelmatig nieuwe sites op die niet betalen (zoals FR12 bijvoorbeeld). Maarja het is graag of helemaal niet natuurlijk!

@ @

FR12.nl is een fusie tussen feyenoord12.nl en FRGoals.nl, die stonden al vanaf, 2004 ofzo op healdiner.nl ;)

En fr-fan is gewoon een kut site, die hoort er al helemaal niet op. Gejatte layout van fr12.nl, gejatte content van fr4ever.nl en gejatte domeinnaam van fr-fans.nl LOL

FR12 stond nog niet zo lang geleden niet op Headliner… maargoed het gaat om het principe :D , ze kunnen beter een paar websites kicken die copycontent hebben. En websites als de onze en bijvoorbeeld LunaticNews gewoon toelaten… Ik ben het trouwens niet helemaal met je eens over FR-Fan, ze hebben best leuke en speciale content af en toe, de naam van de site is natuurlijk wel ruk :) maar al zou die domein vrij zijn zou ik hem ook erbij nemen :D

@Ghehe, layout is toch wel degelijk anders dan die van FR12 toevallig door t zelfde bedrijf, content is absoluut niet van fr4ever dat is een belachelijke constatering en de domeinnaam is over te twisten.
Dan is fr-fanatic ook een kopie van ons of wij van hun?

Laat een reactie achter