Aanbieding!
Shirt (Oxford-blue) met Pullover - Zwart met Zilver
Shirt (Oxford-blue) met Pullover - Zwart met ZilverShirt (Oxford-blue) met Pullover - Zwart met ZilverShirt (Oxford-blue) met Pullover - Zwart met ZilverShirt (Oxford-blue) met Pullover - Zwart met Zilver
HomeShopHerenBusiness LineSportclub Feijenoord: Knitted Pullover

Sportclub Feijenoord: Knitted Pullover

 59,95  39,95

6 mei 1970. Sportclub Feijenoord beleeft in dat seizoen zijn finest hour. De cup met de grote oren komt naar Rotterdam-Zuid. Op het veld werd het legendarische shirt misschien gedragen zonder logo, buiten het veld waren de spelers en staff speciaal voor de gelegenheid van een memorabel seizoen in een nieuw keurig pak gestoken. De kledij van de selectie die alles won sierde de goud/zilver-combinatie: SF. Oftewel: Sportclub Feijenoord. Dus toen wij inspiratie zochten voor onze zakelijke lijn hoefden we niet lang na te denken!

Wear it like a champion!!

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sportclub Feijenoord: Knitted Pullover” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

6 mei 1970. Sportclub Feijenoord beleeft in dat seizoen zijn finest hour. De cup met de grote oren komt naar Rotterdam-Zuid. Op het veld werd het legendarische shirt misschien gedragen zonder logo, buiten het veld waren de spelers en staff speciaal voor de gelegenheid van een memorabel seizoen in een nieuw keurig pak gestoken. De kledij van de selectie die alles won sierde de goud/zilver-combinatie: SF. Oftewel: Sportclub Feijenoord. Dus toen wij inspiratie zochten voor onze zakelijke lijn hoefden we niet lang na te denken… Wear it like a champion!!

Specificaties:

  • Zwart met strak zakelijk uiterlijk
  • Voorzien van speciaal business-label “wear it like a champion”
  • Zilverkleurig ‘SF’ 1970 logotje op de borst