T-Shirt - FRFC1908 X-Line - Blauw met Oranje
T-Shirt - FRFC1908 X-Line - Blauw met OranjeT-Shirt - FRFC1908 X-Line - Blauw met OranjeT-Shirt - FRFC1908 X-Line - Blauw met OranjeT-Shirt - FRFC1908 X-Line - Blauw met Oranje
HomeShopHerenT-ShirtsFRFC1908 Kruislogo Shirt, Blauw/Oranje

FRFC1908 Kruislogo Shirt, Blauw/Oranje

 24,95

X marks the spot! FRFC staat voor: Feyenoord Rotterdam Football Club. Opgericht in 1908. Dit X-Line FRFC1908 Shirt staat voor alles waar wij voor staan. Hoe wij Feyenoord zien. Hoe wij Feyenoord beleven. Fanatiek en Hard. Geen Woorden, Maar Daden! Hand in Hand, Kameraden!

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: ,

1 beoordeling voor FRFC1908 Kruislogo Shirt, Blauw/Oranje

  1. Hebben jullie enige indicatie wanneer hij weer leverbaar is in maat XL?bedankt🔴⚪️

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

X marks the spot! FRFC staat voor: Feyenoord Rotterdam Football Club. Opgericht in 1908. Dit X-Line FRFC1908 Shirt staat voor alles waar wij voor staan. Hoe wij Feyenoord zien. Hoe wij Feyenoord beleven. Fanatiek supporteren is eigenlijk niet meer van deze tijd. De club is dan wel altijd op zoek naar AZ en Heerenveen publiek voor ons blijft het Feyenoord Legioen het veelkoppige monster dat de club naar de overwinning loodst. Dat gek is. Waar iedereen bang voor is.

Feyenoord Rotterdam Football Club. Since 1908. Volgens de club is de combinatie Blauw met Oranje het beste verkopende aller tijden. Dat willen we dus wel eens mee gaan maken. Dus zoek je een shirt dat er nog een beetje goed uit ziet voor bij je trainingspak? Of wil je gewoon vieren dat het Nederlands Elftal deze zomer ook TV kijkt? Of ben je een Cultura Barbari en is deze combinatie helemaal voor jouw? Wij werken in dienst van de supporters… Oranje/Blauw. Feyenoord houdt massaal van jou!

Specificaties van dit Kruislogo FRFC1908 Shirt:

  • Kleuren: Blauw met Oranje bedrukking
  • 100% blauw katoen
  • 100% hoogwaardige zeefdruk bedrukking
  • Voorzien van FRFC1908 Blacklabel
  • Voorzien van ingelegde 100% katoenen inlay
  • Voorzien van FRFC1908 X-Label

Maattabel van dit Kruislogo FRFC1908 Shirt: