Feyenoord Jaarboek - Deel 6, Seizoen 2016 - 2017 - Feyenoord Landskampioen, we houden van die club!
HomeShopAccessoiresBoeken’16 / ’17: Feyenoord, we houden van die club! ** PRE-ORDER **

’16 / ’17: Feyenoord, we houden van die club! ** PRE-ORDER **

5.00 van 5 gebaseerd op 3 waarderingen
(3 klantbeoordelingen)

 24,95

LET OP: Dit betreft een PRE-ORDER! Dat wil zeggen: Het jaarboek is momenteel nog in the making (da’s Engels) en gaat pas NA het einde van dit seizoen naar de drukker. Dat betekent dat het jaarboek in de week ná 14 mei (laatste thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo) gedrukt gaat worden waarna levering heel snel zal volgen (waarschijnlijk in de week van 30 mei).

Na bestelling ontvang je wél direct een bestelbevestiging, maar de fysieke levering gaat dus nog even op zich laten wachten!

Categorieën: , Tags: ,

3 beoordelingen voor ’16 / ’17: Feyenoord, we houden van die club! ** PRE-ORDER **

 1. 5 van 5

  Zie er nu al naar uit

 2. 5 van 5

  goed

 3. 5 van 5

  Dit word weer helemaal top.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Het is inmiddels een begrip onder Feijenoorders: het supportersjaarboek van Postbus 1908 dat je na afloop van een seizoen meeneemt op de wonderbaarlijke reis die het Legioen het voorbije Jaar Met Feyenoord weer heeft afgelegd. En ook kort na afloop van dit -hopelijk- historische seizoen met Feyenoord Landskampioen zal er weer een jaarboek verschijnen. Voor Feijenoorders, Door Feijenoorders. Doch willen we gelijk de kanttekening willen plaatsen: Ons boek komt er hoe dan ook. Bij een glorieus einde of een desastreus einde!

Verwacht geen gortdroge verslagen van zaaddodende wedstrijden, maar heerlijke verhalen over wat al die Feijenoorders dit seizoen weer meemaakten tijdens, maar vooral rondom wedstrijden van hun club. Feijenoorder ben je namelijk niet alleen negentig minuten op zondag, maar 24/7. Van trippies naar alle uithoeken van Europa, bloed-zweet-en-tranen bij weer een schitterende sfeeractie die op het nippertje gereed is en dorstige Pre Match Drinking Sessions. Heerlijke verhalen, recht uit het hart. Rauw en omlijst met honderden foto’s, waarvan velen niet eerder gepubliceerd.

En juist hiermee onderscheiden de jaarboeken van Postbus 1908 zich van de andere boeken die zeker wanneer Feyenoord Landskampioen gaat worden zullen verschijnen. Recht uit het hart, in plaats van gedreven door snel geld verdienen aan eventuele successen van Feyenoord.

Kortom, verzeker jezelf vandaag nog van de zesde uitgave in een prachtige serie. Het boek -honderden pagina’s, prachtig opgemaakt in full-colour- zal namelijk in beperkte oplage verschijnen en vandaag begint de voorinschrijving. Voor slechts EUR 24,95 (incl. verzendkosten, tijdens de pre-order) ontvang je ‘m thuis zodra ie nog warm van de drukker komt. Voor supporters die liever gebruik maken van automatische afschrijving;

Specificaties van dit Feyenoord Jaarboek

 • Soft-cover jaarboek, met een prachtige uitklapbare kaft.
 • Meer dan 320 pagina’s full-colour gedrukt.
 • Een fantastische tijdbeeld van een bijzonder seizoen waarin Feyenoord knoepert lang bovenaan stond.
 • Vele tientallen niet eerder vertelde verhalen en interviews met stakeholders.
 • Honderden unieke niet eerder vertoonde foto’s van o.a. FR12, Cabras Feliz, Mandy Horstink en vele tientallen supporters!

Maak je serie compleet

Deel 1 “Feyenoord Till I Die” is helaas al een tijdje uitverkocht. Maar gelukkig zijn bijna alle voorgaande jaarboeken zijn nog altijd (zeer (!) beperkt) beschikbaar! Klikkerdeklik hierrrr en bestel ze direct mee en vul je boekenplank met nóg meer gerse Feyenoord jaarboeken vol unieke verhalen en foto’s: