Jaarboek '15-'16: Feyenoord Cupfighters!

Met dit formulier machtig je Postbus 1908 om € 24,95 af te schrijven van je rekeningnummer en het jaarboek 2015 - 2016 'Feyenoord Cupfighters!' naar je toe te zenden. Vul het formulier volledig in en Postbus 1908 gaat het boek verzenden naar het door jou opgegeven adres!

Uw gegevens

Ik ga akkoord met de incasso machtiging

Mocht het formulier niet verzonden kunnen worden dan kun je hier direct naar de webshop gaan om het boek te bestellen (en met iDEAL te betalen).

Na de succesvolle boeken “I’m Feyenoord till I die!”, “Hallo, daar zijn we weer”, “Wij Zijn Feyenoord!” en “Europacup & Europoort” is dit seizoen, meer nog dan de andere seizoenen hiervoor een uniek seizoen dat is samen te vatten als: Gigantisch veel ellende met uiteindelijk ultiem plezier op de Coolsingel! Hoe is het toch mogelijk? Feyenoord begon dit jaar voortvarend aan de competitie. Zonder de Europese campagne ging de focus volledig op het bekertoernooi en dat maakte uiteindelijk echt alles goed! Al het geluk dat Feyenoord dit seizoen had in de eerste wedstrijden resulteerde uiteindelijk in de goddelijke 90+3 avondwedstrijd in eigen Kuip tegen onze hoofdstedelijke vrienden. Het megadoek. De wedstrijd. De spanning. Alles sterren stonden die avond in de juiste lijn. Een zinderend duel, een fantastische avond en dat helemaal aan het begin van een record-bekertoernooi waarin Feyenoord uitsluitend Eredivisionisten bij de loterij trof, en in tegenstelling tot voorgaande jaren we niet in de eerste ronde eruit lagen maar ‘gewoon’ naar de Coolsingel mochten trekken!

Jaarboek 2015 – 2016 is dus weer een feit en draagt de toepasselijke titel “Feyenoord Cupfighters”  die via een Twitter-verkiezing werd gekozen door jullie zelf! De vijfde op je boekenplank. Tenminste… als je hem op je plank wil hebben! De prijs van het boek is 19,08 maar op deze pagina betaal je INCLUSIEF verzendkosten: € 24,95.

Het uitvak was ook dit seizoen bij uitwedstrijden van Feyenoord altijd stijf uitverkocht. Buiten het uitvak was het ook weer een drukte van jawel. Dan zijn daar nog de thuiswedstrijden. De fantastische Europese trips. En de avonturen die niets met welke wedstrijd dan ook te maken hebben. Al deze verhalen, van al die Feijenoorders, komen weer samen in een prachtig jaarboek. Een naslagwerk. Met een lach en soms een traan. Kortom: Een boek dat niet mag ontbreken in de boekenkast van een Feijenoorder. Vul het veld hiernaast in en wij schrijven het bedrag van je rekening af! De prijs (inclusief verzendkosten) is in de pre-order fase: € 24,95. Na 16 juni zal de reguliere prijs van 19,08 excl. verzendkosten gaan gelden!

Wil je liever direct betalen met iDEAL via een reguliere bestelling in onze webshop? Klikkerdeklik dan hier of op onderstaande banner om direct naar de juiste pagina te gaan.

FRFCMail-header-button

Bijdrage leveren aan dit boek?

Net als de vorige jaarboeken zullen een aantal verhalen geschreven worden door ‘de vaste kern’ die er altijd is. Maar buiten dat gooien we het deze keer wel over een andere boeg! Elke Feijenoorder heeft zijn eigen verhaal, wij maar zeker ook jij! Heb jij dit seizoen iets moois mee gemaakt, iets unieks, of wil je simpelweg iets kwijt in de geschiedenisboeken van Feyenoord? Zet je verhaal op papier (nee geintje, doe maar digitaal) en stuur het naar het volgende mailadres: info@postbus1908.nl

Ben je in het bezit van onwijs gave foto’s? Gemaakt op de Coolsingel, bij uitwedstrijden of in De Kuip? Samen maken wij dit boek mooier! Je kan je foto’s direct naar ons toesturen via het bovenstaande mailadres of als je veel foto’s hebt. Stuur deze dan via www.wetransfer.com naar het bovenstaande mailadres!

Maak je collectie compleet!

Deel 1 “Feyenoord Till I Die” is helaas al een tijdje uitverkocht, maar gelukkig zijn Deel 2 “Hallo daar zijn we weer!”, Deel 3 “Wij zijn Feyenoord” en Deel 4 “Europacup & Europoort” zijn nog altijd (beperkt) beschikbaar! Bestel ze direct mee en vul je boekenplank met nóg meer gerse Feyenoord jaarboeken vol unieke verhalen en foto’s:

jaarboeken-updated