Jaarboek '16-'17: Feyenoord, we houden van die club!

Met dit formulier machtig je Postbus 1908 om € 24,95 af te schrijven van je rekeningnummer en het jaarboek 2016 - 2017 'Feyenoord, we houden van die club!' naar je toe te zenden. Vul het formulier volledig in en Postbus 1908 gaat het boek verzenden naar het door jou opgegeven adres!

Uw gegevens

Ik ga akkoord met de incasso machtiging

Mocht het formulier niet verzonden kunnen worden dan kun je hier direct naar de webshop gaan om het boek te bestellen (en met iDEAL te betalen).

Feyenoord Jaarboek - Deel 6, Seizoen 2016 - 2017 - Feyenoord Landskampioen, we houden van die club!Het is inmiddels een begrip onder Feijenoorders: het Feyenoord jaarboek van Postbus 1908 dat je na afloop van een seizoen meeneemt op de wonderbaarlijke reis die het Legioen het voorbije Jaar Met Feyenoord weer heeft afgelegd. En ook kort na afloop van dit -hopelijk- historische seizoen zal er weer een jaarboek verschijnen. Voor Feijenoorders, Door Feijenoorders. En daar willen we gelijk een prachtige kanttekening bij plaatsen: Ons boek komt er. Hoe dan ook. Bij een glorieus einde of een desastreus einde!

Verwacht geen gortdroge verslagen van zaaddodende wedstrijden, maar heerlijke verhalen over wat al die Feijenoorders dit seizoen weer meemaakten tijdens, maar vooral rondom wedstrijden van hun club. Feijenoorder ben je namelijk niet alleen negentig minuten op zondag, maar 24/7. Van trippies naar alle uithoeken van Europa, bloed-zweet-en-tranen bij weer een schitterende sfeeractie die op het nippertje gereed is en dorstige Pre Match Drinking Sessions. Heerlijke verhalen, recht uit het hart. Rauw en omlijst met honderden foto’s, waarvan velen niet eerder gepubliceerd.

En juist hiermee onderscheiden het Feyenoord jaarboek van Postbus 1908 zich van de andere boeken die zeker bij een landstitel voor Feyenoord zullen verschijnen. Recht uit het hart, in plaats van gedreven door snel geld verdienen aan eventuele successen van Feyenoord.

Kortom, verzeker jezelf vandaag nog van de zesde uitgave in een prachtige serie. Het boek -honderden pagina’s, prachtig opgemaakt in full-colour- zal namelijk in beperkte oplage verschijnen en vandaag begint de voorinschrijving. Voor slechts EUR 24,95 (incl. verzendkosten, tijdens de pre-order) ontvang je ‘m thuis zodra ie nog warm van de drukker komt.

Wil je liever direct betalen met iDEAL via een reguliere bestelling in onze webshop? Klikkerdeklik dan hier of op onderstaande banner om direct naar de juiste pagina te gaan.

FRFCMail-header-button

Bijdrage leveren aan dit Feyenoord jaarboek?

Net als de vorige jaarboeken zullen een aantal verhalen geschreven worden door ‘de vaste kern’ die er altijd is. Maar buiten dat gooien we het deze keer wel over een andere boeg! Elke Feijenoorder heeft zijn eigen verhaal, wij maar zeker ook jij! Heb jij dit seizoen iets moois mee gemaakt, iets unieks, of wil je simpelweg iets kwijt in de geschiedenisboeken van Feyenoord? Zet je verhaal op papier (nee geintje, doe maar digitaal) en stuur het naar het volgende mailadres: info@postbus1908.nl

Ben je in het bezit van onwijs gave foto’s? Gemaakt op de Coolsingel, bij uitwedstrijden of in De Kuip? Samen maken wij dit boek mooier!  Je kan je foto’s direct naar ons toesturen via het bovenstaande mailadres of als je veel foto’s hebt. Stuur deze dan via www.wetransfer.com naar het bovenstaande mailadres!

Maak je collectie compleet!

Deel 1 “Feyenoord Till I Die” is helaas al een tijdje uitverkocht, maar gelukkig zijn alle andere delen nog altijd (beperkt) beschikbaar! Klikkerdeklik hier bestel ze direct mee en vul je boekenplank met nóg meer gerse Feyenoord jaarboeken vol unieke verhalen en foto’s:

jaarboeken-updated